Een klassieker met een twist! Onze pulled beef is mals, rijk van smaak en heerlijk gekruid. Dit veelzijdige gerecht past perfect op een zacht briochebroodje, maar kan net zo goed dienen als topping op een salade of als bijgerecht naast friet of rijst. Kies voor truffelmayo voor een luxueuze twist, of ga voor chimichurri-mayonaise voor een frissere smaak. Voeg een portie coleslaw toe, en u heeft een ideaal gerecht.
Ingrediënten (voor 1 persoon):
50 g pulled beef van Delixues Orientale.
1 briochebroodje.
1 el truffelmayo of chimichurri-mayonaise.
25 g coleslaw (kant-en-klaar of zelfgemaakt).
1 tl olijfolie.
Bereidingswijze: Verhit de pulled beef in een pan op laag vuur zodat het sappig en smaakvol blijft. Rooster intussen het briochebroodje in een droge koekenpan of oven tot het goudbruin is. Besmeer de onderkant van het broodje royaal met de saus naar keuze, leg de warme pulled beef erop en maak het af met coleslaw.
Tips van de chef:
Voeg een schep gegrilde groenten toe voor extra textuur en kleur.
Maak het gerecht pittiger met chiliflakes of een scheutje sriracha.